Gyakran Ismételt Kérdések

Alábbi oldalon a webáruházzal kapcsolatos, gyakran felmerülő kérdésekre válaszolunk

1. Hogyan vásárolhatok a webáruházban? »


1. Hogyan vásárolhatok a webáruházban?

Vásárlás lépései

Vásárlás a vitamed.hu-n

Regisztrációt követően bárki megvásárolhatja a webáruházunk kínálta termékeket. Regisztrálni állatorvosként is lehet, ezen „jogkörben” regisztrált partnereink egyedi feltételekkel vásárolhatnak.

A megvásárolni kívánt tételek kosárba helyezését követően a "vásárlás lezárása" gombra kattintva választható az átvételi mód.

Házhoz szállítás esetén ki kell tölteni, ill. ellenőrizni a szállítási címet. Amennyiben más névre/címre kéri a számlát, azt is itt kell jeleznie. Rendszerünk a korábban megadott adatokat kínálja fel automatikusan.

Az utolsó lapon összegezzük a vásárló által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, valamint az átvételi és fizetési módot. A "megrendelem" gombbal küldhető el rendelés.

A csomagban minden esetben az Ön által megadott adatokkal számlát küldünk, melyen tételesen szerepelnek a rendelt termékek. Ha egy rendelésen belül bizonyos tételekről külön számlát kér, vagy bármilyen más jellegű, a megrendelt áruhoz kapcsolódó kérése van, azt feltétlenül jelezze az "egyéb megjegyzés" rovatban. Megrendeléséről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld.

Vissza a kérdésekhez »