Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó termékek


BOOSTY\'VO®, A BORJÚ TURBÓ

energiabomba újszülött borjak számára

A BOOSTY\'VO egy energiában gazdag, paszta kiszerelésű tápanyagforrás, mely a gyengébb, kisebb testtömeggel született borjak számára biztosít plusz energiát az első napokban.

A BOOSTY\'VO ÖSSZETEVŐI

  • Gyorsan felszívódó trigliceridek, esszenciális zsírsavak és glükóz, amelyek azonnal pótolják az ellés közben elhasznált energiát.
  • A tejsavtermelő baktériumok (SF68) biztosítják a bélflóra egészséges egyensúlyát, és megelőzik a hasmenés kialakulását. Az SF68 baktériumok elszaporodnak a bélrendszerben, így kiszorítják az E.colit, a szalmonellát és más kórokozókat.
  • Komplex vitamincsomag (A-, D-, B1-, B2-, B6-, B12-, PP-, C-vitamin), mely javítja a borjak fizikai állapotát és szopási hajlandóságát. Kiemelkedő fontosságú a C-vitamin, mely a stressztűrő képességet fokozza.
  • Vas, szulfát só formájában: a BOOSTY\'VO-ban található vas egy energiát biztosító molekulához kapcsolódik, így a bélből történő gyors felszívódás miatt perceken belül hasznosul.
  • Növényi kivonat (tea), mely serkenti az életfunkciókat és segíti az újszülött borjak túlélését.

ADAGOLÁS

15 ml (három osztás) rögtön a születést követően, majd újabb 15 ml 5 órával később. Szükség esetén ismételjük meg a második napon is. Az adagolófecskendőből nyomjon egy adag pasztát a borjú nyelvhátára. A borjú magától lenyeli a pasztát.

ÖSSZETÉTEL

Gyorsan felszívódó trigliceridek, esszenciális zsírsavak, glükóz, tejsavtermelő baktériumok (SF68), A-, D-, B1-, B2-, B6-, B12-, PP-, C-vitamin, roboráló növényi kivonat (tea), vas (szulfát só formájában), ízesítő (édes ízű).

ELTARTHATÓSÁG

24 hónapig bontatlan csomagolásban. Felbontás után tartsa hűvös helyen, és 3 hónapon belül használja fel!

KISZERELÉS

60 ml-es adagolófecskendő (4 adag).