Akela Állatpatika és
Állatok áruháza

Szeged, Széchenyi tér 2.
Tel.: 62/649-670
Nyitva tartás
H-P: 9-19 óra, Sz: 9-14 óra


Akela, mert imádom az állatom! Hírlevél

Az alábbi űrlap kitöltésével első kézből értesülhet akcióinkról, újdonságainkról.

Név:
E-mail:

Féreghajtó kutyáknak
recept nélkül!

Féreghajtó kutyáknak recept nélkül!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kíván az Akela Patika!

VITAMED ÁLLATPATIKA SZEGEDEN

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra azzal, hogy a napokban megnyitottuk, reményeink szerint minden igényt kielégítő állatpatikánkat Szeged főterén. Akela. Egy farkas a névadó, aki a történet szerint mindenkin segít. Ez lehetne a "hely" filozófiája is. Valójában nem is csak patika, hanem felszerelési áruház, tápbolt és pet shop egyben.

Célul tűztük ki, hogy a multinacionális nagyáruházak kínálta lehetőség mellett olyan otthonos helyet hozzunk létre,ahol a betérő állatorvosok, gazdák és kedvenceik egyaránt jól érzik magukat. Itt bármilyen vényköteles gyógyszer, minőségi táp és diétás gyógytáp, gyógyhatású készítmény, ápolószer és felszerelési cikk a sampontól a kutyaruháig megtalálható, de ha különleges igény merül fel, azt is igyekszünk kielégíteni. Természetesen a kiszolgálás része a szakszerű gyógyszerészi és állatorvosi szaktanácsadás is.Kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani a praktizáló állatorvos kollégákra; egy egyszerű és gyors gyógyszer beszerzési bázist biztosítunk számotokra versenyképes árakkal és kiemelt akciókkal.

Szeretettel várunk minden érdeklődő állatorvost és állattulajdonost, a kedvenceikkel együtt!Fontos Önnek házi kedvence egészsége? Irány az állatpatika!

Mi emberek, ha fájdalmunk van, kellemetlen a közérzetünk betérünk kedvenc patikánkba, vagy gyógyszeres doboz után nyúlunk, hogy enyhülést, gyógyírt találjunk a bajra. Házi kedvenceinkkel kicsit más a helyzet, a náluk fellépő problémát ugyanis sokszor nehéz felismerni, de egy gondos gazdi már az apró jelekből is tud olvasni.Ezekben az esetekben ha nem ítéljük súlyosnak a problémát, bizalommal térhetünk be az állatpatikába, hiszen ott felkészült gyógyszerészek és tanácsadó állatorvosok segítenek megoldani kedvencünk problémáját.

tovább a részletes cikkhez »AKELA Hírleveleink:


2014.09.24: Hírlevelek az allergiáról 4. fejezet
Kedves Törzsvásárlónk! llergiás bőrbetegségekről szóló sorozatunk negyedik fejezetéhez érkeztünk, melyben a kontakt allergiáról és az azzal együtt járó bőrtünetekről lesz szó. Kitérünk a lehetséges kiváltó okokra, a betegsé...
Tünetek és diagnózis kontakt allergia bőrtünetei közül a legfontosabbak a bőrpír, piros pöttyök, kiütések, viszketés. Igen elterjedtek a másodlagos bőrgennyesedések, valamint a krónikus nem-.specifikus bőrgyulladások. A ...

További hírleveleink:

2014.09.03: Hírlevelek az allergiáról 2. fejezet »
2013.12.16: Hírlevelek az allergiáról 1.fejezet »
2014.04.07: Hill's tápok az AKELÁ-ban! »
2014.02.05: Proplan DuoDélice az Akelában! »